štvrtok 28. mája 2020

Risk

Originál: The Risk (2019)

Autor:
Elle Kennedy

 
Vydavateľstvo: Baronet


Český preklad: Zuzana Ľalíková

Počet strán: 432

Rok vydania: 2019



Brenna Jensen sa nenecháva ovládať strachom, je jej jedno, čo si kto o nej myslí. Má jedno pravidlo a to znie: nespávať s nepriateľom. Má na to pádny dôvod. Je totiž dcérou trénera hokejového mužstva, bolo by nevhodné začať si niečo s protihráčom. Takým je Jake Connelly - útočník Harvardu. Jake je arogantný, neodbytný a neskutočne príťažlivý. 
Osud je nevyspytateľný. Brenna chce získať stáž, jediné, čo musí pre to urobiť je predstierať, že chodí s Jakom. A taký risk si nemôže dovoliť. Alebo?


Áno. Presne takúto si Elle Kennedy pamätám zo série Off-Campus. Príťažlivý príbeh, ktorý máte chuť prečítať na jedno posedenie. Jediné, čo vám v tom môže brániť sú unavené oči, ktoré štípu aj po dvojitej dávke kvapiek 😁 

Brenna je presne ten typ hrdinky - rebelky, ktorú si čitatelia ihneď obľúbia. Alebo aspoň väčšina z nich. Je nezávislá, sebestačná, papuľnatá a dobre vyzerajúca. Už v knihe Lov som vedela, že príbeh, ktorý príde s ňou bude stáť za to. A veru stál!

Hrdinovia k sebe neskutočne pasovali. Ich počiatočná nevraživosť (v tomto prípade nie obojstranná, lež zo strany hrdinky) dávala priestor pre mnohé vtipné situácie, slovné prestrelky a hromadiace sa vášne, ktorým stačila chvíľka, aby sa vydrali na povrch. A nasledoval "ohňostroj"! 

Jake bol zlatíčko. Poriadne sebavedomé, no stále zlatíčko. Jeho správanie sa k Brenne ma príjemne hrialo pri srdci. A dodávalo romantickej zápletke v knihe na autentickosti. 

Kto má chuť na niečo romantické a tiež sa chce dobre zabaviť, tento kúsok by nemal prehliadnuť. Radosť čítať.



Moje hodnotenie: ★★★★

Briar U
1. The Chase (Lov)
2. The Risk (Risk)
3. The Play (Hra)
4. The Dare (Výzva)


Ak máte radi Elle Kennedy, určite si prečítajte aj jej ďalšie knihy. Recenzie k nim nájdete tu:
Séria Off-Campus

Žiadne komentáre: