pondelok 14. septembra 2015

Ten bozk

Názov knihy: Ten bozk (2014)

Autor: Jana Benková

Vydavateľstvo: Spoločnosť 7 plus

Edícia: EMMA Love

Počet strán: 130

Rok vydania: 2014


Román o tom, že keď stretnete toho pravého, všetko sa dá prekonať. O tom, že všetko v živote časom slabne, len skutočná láska nie.



Útla knižočka, ktorou som si krátila čas na pláži v Grécku, rozpráva príbeh o láske a venuje sa problematike rakoviny krčka maternice. Ako je to celé prepojené? Jednoducho. Hlavná hrdinka Izabela Nopová sa zamiluje do gynekológa Ivana Samuela ;-)

Keď sa Izabela rozhodne vymeniť gynekológa, vôbec netuší, že nebude iba jej doktorom.  Avšak, keď sa začnú stretávať a milovať, Izabela si musí nájsť nového odborníka. Veci sa však trochu skomplikujú, konkrétne ich zamotá Ivanova bývalá priateľka. 

Izabela s Ivanom končí a aj keď jej puká srdce, vie, že robí správnu vec. V najhoršom jej pomáha kamarátka Lola. Keď po nejakom čase potrebuje Lola pomoc gynekológa, Izabela zavolá toho najlepšieho z najlepších...

Kniha je strašne predvídateľná, no napriek tomu príjemná, dokonca obsahuje aj zaujímavé informácie o novej vyšetrovacej metóde LBC cytológii, čo jej pridáva na hodnote. 

Moje hodnotenie: ★★★

Žiadne komentáre: