piatok 4. decembra 2015

Luxusný prešľap

Názov knihy: Luxusný prešľap (2015)

Autor:
Evelin Červienková
 
Vydavateľstvo: Evitapress

Edícia: Evitovky 

Počet strán: 320

Rok vydania: 2015



Viktórii prevráti život naruby obyčajný Martin Vrána. Chlapík, ktorý svojim šarmom a nekompromisným dvorením dostane každú, na ktorú si ukáže. Predstierať nekonečnú lásku vie fantasticky. V ženách vie vyvolať pocit jedinečnosti a tie mu vďaka tomu odpustia všetko.
Aj to, že je ženatý. Viki až časom prichádza na fakt, že svoj starý život opúšťa kvôli notorickému sukničkárovi, navyše, keď potrebuje najviac opory u priateľov, zisťuje, že za Martinových náhlym odcudzením stojí jej najlepšia kamarátka Janka...


Hlavná hrdinka sa zapletie so ženatým mužom. Všetko začína nevinne. Viky má priateľa, s ktorým sú spolu viac ako sedem rokov, z toho štyri už spolu bývajú. A hoci to už medzi nimi nie je také iskrivé a ružové ako na začiatku a každý si skôr žije svoj život, než by žili ten spoločný, Viky len pomaly podlieha Martinovmu šarmu...

Martin Vrána nastupuje do práce ako nový šéf. Viky necíti: "žiadne motýle v bruchu, žiadnu lásku na prvý pohľad, žiadnu šupu či iskru." Napriek tomu, nakoniec mužovi, ktorý je od nej o trinásť rokov starší, neodolá. Lebo sa zamiluje. Nečakane, hlboko, silno.

Autorka veľmi dôveryhodne opísala vzťah mladej kočky so ženatým mužom. Viky do vzťahu s Martinom vhupla ani nevedela ako. A postupne to naberalo na intenzite, až sa do toho zaplietli aj city. Jej city, nie jeho. On síce rozprával o láske od samého začiatku, avšak bolo to hrané/cielené. A ako každá normálna inteligentná baba ani Viky tým jeho slovám neverila. Spočiatku. No, keď ich opakoval stále dookola, celkom ju oblbol a Viky to pohltilo. Tieto vzťahy však končia všetky rovnako - tým, že skončia. Pre zamilovanú Viky to bolo o to horšie, že sa o spomínaný koniec postarala chtiac-nechtiac alebo vedome-nevedome jej najlepšia priateľka.

Viky však, istým spôsobom, vzišla zo vzťahu víťazne ;-)

Veľmi chytľavé, veľmi pútavé, hodnoverne popísané presne to, čo sa udeje, keď sa zapletiete so ženatým mužom. Palec hore, Evelin.  

Moje hodnotenie: ★★★★

Žiadne komentáre: