sobota 19. marca 2011

Nabídka k sňatku

Z anglického originálu: The Wedding Bargain (1999)

Autor:
Victoria Alexander

Vydavateľstvo: Domino

Český preklad: Dita Kelbelová

Počet strán: 264

Rok vydania: 2010



Pandora Effingtonová sa vždy pohybovala blízko tenkej hranice medzi tým, čo sa patrí, a čo nie. Aspoň v očiach londýnskej smotánky tomu tak bolo. Veď už len jej nepochopiteľný postoj k manželstvu. Chce sa vydať z lásky, nie za jedného z ctených lordov, ale vraj potrebuje, aby v nej jej vyvolený vyvolával ono príjemné chvenie a predovšetkým, aby bol pre získanie jej priazne a lásky ochotný urobiť všetko na svete. Niekto ako… Maxmilian Wells.

Vskutku výborná chuťovka. Pandora si predsavzala, že jej vyvolený musí splniť aj niekedy nesplniteľné úlohy, aby si získal jej srdce. V podstate má pravdu. Prečo by si mala na krk viazať muža, ktorý nie je ochotný trochu riskovať a zľakne sa prvej prekážky, ktorá mu príde pod nohy? Taký muž ju nikdy nebude skutočne milovať. A aký je to život bez lásky? Ten, kto tvrdí, že úžasný, zrejme nikdy nebol zamilovaný... (ale ako sa hovorí, kto si počká, ten sa dočká ;-))
Páčilo sa mi ako sa Max odhodlal Pandore za každú cenu dokázať, že sú pre seba ako stvorení. Kiež by každé dievča stretlo takého muža.
Knižočka sa čítala ľahko, nechýbal v nej humor, no hviezdu strhávam za to, že niekedy mi prišlo správanie sa hlavných hrdinov príliš detinské.

Moje hodnotenie: ****

Žiadne komentáre: