sobota 2. júla 2011

Dotyky lásky

Z anglického originálu: Deep Waters (1996)

Autor:
Jayne Ann Krentz 

Vydavateľstvo: Ikar 

Preklad: Anna Ilčíková

Počet strán: 274

Rok vydania: 1999



Charity Truittová nestojí o sobáš, ktorý by spájal majetky rodinnej firmy s majetkom bohatého snúbenca Bretta Loftusa a na poslednú chvíľu zruší zásnuby. Uchýli sa z veľkomesta na vidiek, kde ju čaká veľká láska.


Charity po zrušených zásnubách odchádza na vidiek na Slnečnú Zátoku, kde si otvára vlastný obchod - kníhkupectvo. Ľudia ju tam už poznajú a sú jej vďační za veľa - pomohla im totiž rozbehnúť stagnujúci biznis. Veci sa začnú hýbať, keď sa dozvedia, že Prístavisko Bláznivého Otisa získala firma Far Seas a oni potrebujú získať dlhodobý prenájom za prijateľné nájomné skôr ako si spoločnosť uvedomí, čo sa deje.

Príde s požiadavkou osloviť aj nového majiteľa obchodu Čarovné čačky. Tým je Elias Winters, záhadný muž, ktorému zvykli hovoriť čudák. S Charity si okamžite padnú do oka. Postupne ako sa viac spoznávajú a zbližujú, zisťujú o sebe vlastné tajomstvá...

Uznávam, je to jedna z tých lepších Krentzoviek. Človek pri Jayne niekedy nevie čo má očakávať. Svojim čitateľkám ponúkne niekedy napínavý príbeh plný vášne a erotického náboja a niekedy to zabije zvláštnymi paranormálnymi a inými javmi v tom lepšom prípade, v tom horšom aj množstvom cudzích slov.

Moje hodnotenie:

Žiadne komentáre: